|Free Pdf ♕ Coke And Sundae ♰ eBooks or Kindle ePUB free

Kelakar dan comel Cuma watak Syakir, kalau tak silap dia lepasan STPM so masuk degree at the age of 20 Tapi 23 tahun dah final year Course Medic ambil at least 5 years to finish Supposedly dia baru 3rd year and 3rd year means clinical year, practical kat hospital And lecturers dia sepatutnya doctors, dipanggil Dr ataupun Prof bukan Cik Puan. Haha..lawak cerita ni..satu kisah santai..sesiapa yg nk lari dari konflik yang berat boleh baca novel ni..Part paling buat sy gelak masa Azyan yg kalah pertaruhan dan kna ajk Syakir dating Then Syakir yang memang suka kat Azyan apa lagi terima la. lepas tu masa dating boleh pulak dia bwk sekali anak sepupu dia ikut..lepas tu suruh panggil Azyan mama..lepas tu asyik nak sakat2 Azyan..haha..sampai kena penumbuk sebiji..Part yang Azyan gaduh besar dgn Syakir lepas couple tu kelakar jugak Masa dia kat dapur ayah dia x berani nak tegur Azyan yang tengah berangin dan ayah dia bg amaran jgn tegur ank dara dia tu Lepas tu Azuan dgn beraninya cuba tegur..apa lgi..Azyan lumur sambal belacan kat mata abg dia..bertapa ganasnya gorilla ni..hahaha Coke And SundaePenulis Ilya AbdullahPenerbit Kaki Novel EnterpriseRM18.00Sabah Sarawak RM21.00368 mukasuratisbn 9789675067518 Syakir Dua tiga kucing berlari,mana nak sama si kucing belang,dua tiga boleh kucari,mana nak sama dgn Miss Coke ku seorg Azyan Pak Sameon menoreh getah,pigidah Rasanya baru beberapa minggu yg lalu lynn suruh aku google Coke and Sundae tup tup tengok dah kuar buku So aku komen kat review ni saja lah ye lynn Tengok tajuk jer kita dah terasa rasa keselambaan cerita ini Dulu aku pernah tengok cerita Thailand yg ada tajuk ala ala macam ni iaitu Soda Ice Tea Heroin yg ditampilkan dalam cerita Coke and Sundae ni memang lain dari yg lain Dia sangat kuat hehe Selalunya bila heroin dirujuk sbg kuat adalah ketika dia tabah menerima dugaan dlm hidupnya Tapi si Azyan ni kuat as in mencepuk, membelasah dan menghadiahkan lebam2 fizikal kpd org yg cari pasal dgn dia Rasanya physically dia tak lah kuat, cuma dia mahir teknik2 tertentu utk menjatuhkan lawan so itu menjadikan dia kelihatan kuat.Alam remaja yg semakin ditinggalkan menjadikan Azyan mahu berubah mjadi lebih feminin hinggakan tiga jejaka bapa dan 2 abgnya istimewa dlm hidupnya terlopong Walaupun perubahan dia macam jadi tak jadi, tetapi dia tetap mencuba.Syakir ni sejak zaman skolah lagi dah syok kat Azyan Tapi tak penah rasa takut akan kehilangan Azyan wpun dia tak penah confess cinta dia kat Azyan tapi dia yakin suatu hari nanti Azyan akan jadi isteri dia Tapi perubahan Azyan yg jadi lebih feminin tu membuat Syakir sgt bimbang kerana rupa cute yg sebelum ni hanya dia sorang nampak sudah terserlah di mata semua org tambah2 jejaka2 saingannya spt Haziq, Zekri, Rizlan, malah Syamir, adik Syakir yg baru masuk 13thn tu pun jatuh hati dgn Azyan.Jejaka idaman hati Azyan adalah lelaki yg lebih kuat darinya Azyan jatuh hati dgn luaran Haziq tapi syg Haziq tu lari lintang pukang bila diganggu sekumpulan samseng, last2 Azyan yg kena mblasah diorg semua utk selamatkan Haziq Reject Zekri Romeo tahap tak hengat Reject Rizlan Mamat hensem yg kaya dgn badan macho berketul2 Perfect Syakir Tak masuk list langsung Azyan bencikan Syakir sbb Syakir selalu memaksa dan setiap kali Syakir berjaya membuat dia melakukan benda2 yg dia sendiri tak terfikir nak buat seperti jadi heroin utk teater dan pegi berkhemah Syakir tu terer bab mengugut Tambah2 dia ngam ngan bakal2 abg ipar dan pandai approach bakal pak mentua dia, Mejar Idris yg bermisai melintang tu.Rasanya kalau Syakir tu tak garang sangat dan gentleman sikit, mesti azyan suka Wpun dulu masa skolah Syakir ni cicak kobeng, tapi la ni dah macho Macam mana akhirnya cik gorilla jatuh cinta ngan encik doktor cicak kobeng Mula2 jatuh lubang dulu lepas tu baru jatuh cinta heran aku gak mula2 cemana tengah2 utan tetiba ada lubang memang ganas idea budak2 teater tu Nak buat cemana, dah hero heroin pun ganas semacam Biasanya hero mcm Syakir tu aku tak suka sgt sbb suka buli dan menyakitkan hati heroin, tapi memandangkan heroin nya adalah Azyan yg sama jer tahap buli dgn Syakir so aku rasa diorang sangat perfect 2gether gila gila la penulis citer ni, nasib baik dia tak pilih tajuk Gorilla vs Cicak Kobeng haha Coke and Sundae adalah tajuk yg sangat catchy Paling lawak part masa Azyan mengigau dlm hutan tu Tetiba jer dia bangun dan jerit nak bunuh syakir n then dia tido balik Bebudak camping tu nak gelakpun tak berani sbb takut kena cepuk dgn Syakir hehe.sure fine whateveralongsidesinopsis blurb belakang buku Boleh ke Miss coke yg gagah perkasa berjumpa dgn Mr Right yg lebih kuat daripada pujaan hatinya, The rock Ada ke Mr rightnya tu bunyi macam pelik ajeMr Sundae pula dok pendam perasaan pada Miss Coke Nak luahkan perasaannya pada Miss Coke Hmmm smpai kiamat la jawabnya.Tetapi kalau Miss Coke dan Mr Sundae bertembung mesti nak perang mulut, mesti nak bergaduh Kalah anjing dan kucing Sebabnya, Mr Sundae ni bukan jenis mat jiwang karat Kaedah dia nak mengurat Miss Coke ni pula slow nauzubillah Satu dunia dah tahu yg Mr Sundae ni ada hati pada dia Tapi dia ni aje yg tak perasan.Sedap ke rasanya kalau coke bercampur dgn sundae he he he bacalah Coke and Sundae utk mengetahui kesudahannya.sinopsis di web kaki novelBoleh ke Coke dan sundae bercampur Apa rasanya ye Sedap ke Boleh telan ke Itulah yang terjadi apabila Azyan bertemu dengan Syakir.Mereka berdua tak ubah seperti anjing dan kucing Pantang bersua, pasti mereka akan berperang mulut Cuma tak angkat senapang aje.Azyan mendambakan seorang kekasih yang lebih gagah daripada pujaan hatinya, The Rock Sementelah dia merupakan juara tae kwan do peringkat sekolah dan daerah Tambahan pula, dengan didikan ala ala tentera daripada ayahnya, Mejar Idris, Azyan merupakan seorang gadis yang tough dan maskulin Tentulah dia mahukan seorang pria yang gagah perkasa, laksana pahlawan zaman dahulukala Azyan dalam diam diam menaruh hati terhadap Haziq, sepupu musuhnya, Syakir Dia pernah melayangkan surat cinta buat Haziq tetapi tersalah landing kepada Syakir pula Dan itulah modal utama yang Syakir gunakan untuk memaksa Azyan menyertai kelab teaternya.Syakir telah lama jatuh hati pada Azyan Malangnya dia bukanlah mat jiwang karat Dia sendiri geli untuk mengucapkan perkataan I love you mahupun sayang kepada Azyan Satu sahaja caranya menarik perhatian Azyan melalui kata katanya yang pedas lagi berbisa.Yang Azyan pula, slow nauzubillah Dah banyak kali Syakir bagi hint, dia langsung tak perasan Sedangkan semua orang tahu yang Syakir ada hati pada Azyan.Bila agaknya Azyan yang gemarkan air Coke boleh ngam dengan Syakir yang sukakan aiskrim sundae Sebuah kisah cinta kelakar yang rugi jika tidak dimiliki Awal awal sampai tahap tiga perapat buku boleh buat senyum2, kadang gelak pun adalah kecewa tika syakir meluahkan perasaan camtu aje ingat tadinya adalah klimax besar gajah kat kes hilang diari dalam hutan tu, angan2 diari ditemukan azyan pun adalah sekali tapi tak langsung Malah habis itu, setakat bilang aku sukakan kau aje, lalu bab berikut asik jadi couple langsung, Azyan pun tak adalah jawab ya ke tidak 3 halaman aje bagian itu kurang smooth sikit, turbo lah katakan berbanding masa mereka bertekak tekak tuhehehe tapi overall bagussekarang aku nak mula cari coke and sundae II Harap2 nanti Yan boleh letak percaya sikit kat abang dokter cicak kobeng tu tau jangan pandai2 cemburu dan naik baran aje sikit2 minta break, nanti dah kahwin pun siap minta balik rumah mejar Idris pulak Saya ada come sundae 1 2 Sapa nak boleh Pm Harga rm30 skali pos Novel cinta yang comel, kelakar dan sangat gagah. Bila Coke dan Sundae bersatu, memang sweet habis. Gorilla yang gagah pun boleh jadi lemah lembut depan cicak kobeng. Terbaiklah. Tak sabar nak baca sambungannya. cokeandsundae illyaabdullah kakinovel novelcinta lovenovel bookstagram hobisaya bacaanseptember2017 bookworm bookreview booklover blogger bloggerperak blogkasihkuamani membacajambatanilmu |Free Pdf ♫ Coke And Sundae ♀ Boleh Ke Miss Coke Yg Gagah Perkasa Berjumpa Dgn Mr Right Yg Lebih Kuat Daripada Pujaan Hatinya, The Rock Ada Ke Mr Rightnya Tu Bunyi Macam Pelik AjeMr Sundae Pula Dok Pendam Perasaan Pada Miss Coke Nak Luahkan Perasaannya Pada Miss Coke Hmmm Smpai Kiamat La JawabnyaTetapi Kalau Miss Coke Dan Mr Sundae Bertembung Mesti Nak Perang Mulut, Mesti Nak Bergaduh Kalah Anjing Dan Kucing Sebabnya, Mr Sundae Ni Bukan Jenis Mat Jiwang Karat Kaedah Dia Nak Mengurat Miss Coke Ni Pula Slow Nauzubillah Satu Dunia Dah Tahu Yg Mr Sundae Ni Ada Hati Pada Dia Tapi Dia Ni Aje Yg Tak PerasanSedap Ke Rasanya Kalau Coke Bercampur Dgn Sundae He He He Bacalah Coke And Sundae Utk Mengetahui Kesudahannya Boleh ke Coke dan sundae bercampur Apa rasanya ye Sedap ke Boleh telan ke Itulah yang terjadi apabila Azyan bertemu dengan Syakir.Mereka berdua tak ubah seperti anjing dan kucing Pantang bersua, pasti mereka akan berperang mulut Cuma tak angkat senapang aje.Azyan mendambakan seorang kekasih yang lebih gagah daripada pujaan hatinya, The Rock Sementelah dia merupakan juara tae kwan do peringkat sekolah dan daerah Tambahan pula, dengan didikan ala ala tentera daripada ayahnya, Mejar Idris, Azyan merupakan seorang gadis yang tough dan maskulin Tentulah dia mahukan seorang pria yang gagah perkasa, laksana pahlawan zaman dahulukala Azyan dalam diam diam menaruh hati terhadap Haziq, sepupu musuhnya, Syakir Dia pernah melayangkan surat cinta buat Haziq tetapi tersalah landing kepada Syakir pula Dan itulah modal utama yang Syakir gunakan untuk memaksa Azyan menyertai kelab teaternya.Syakir telah lama jatuh hati pada Azyan Malangnya dia bukanlah mat jiwang karat Dia sendiri geli untuk mengucapkan perkataan I love you mahupun sayang kepada Azyan Satu sahaja caranya menarik perhatian Azyan melalui kata katanya yang pedas lagi berbisa.Yang Azyan pula, slow nauzubillah Dah banyak kali Syakir bagi hint, dia langsung tak perasan Sedangkan semua orang tahu yang Syakir ada hati pada Azyan.Bila agaknya Azyan yang gemarkan air Coke boleh ngam dengan Syakir yang sukakan aiskrim sundae Sebuah kisah cinta kelakar yang rugi jika tidak dimiliki CAS membawa cerita Nur Azyan Idris Azyan sang Gorilla cantik yang selalu bertekak dengan si Cicak Kobeng Muhammad Syakir Ilyas Syakir Mereka berdua memang tak boleh berjumpa, memang senantiasa berperang mulut Azyan gadis yang manis tetapi teramatlah garang Dia mendambakan seorang kekasih yang lebih gagah daripada pujaan hatinya The Rock Mungkin kerana keperkasaannya , dia mahu lelaki yang lebih gagah perkasa daripadanya Dalam diam diam Azyan menyukai Haziq, sepupu Syakir Rasa tak percaya pula yang Azyan ini berani mengirimkan surat cinta kepada Haziq Malangnya Syakir pula yang membacanya Dan itu membuatkan Syakir mengambil kesempatan dengan memaksa Azyan menyertai kelab teaternya.Si Syakir ni pula rupanya memang dah lama sukakan Azyan Namun dek kerana egonya, dia tak mampu meluahkan Cara yang paling mudah untuk menarik perhatian Azyan adalah dengan mencari gaduh dengan gadis pujaannya itu Azyan pula ada masanya memang lurus bendul Bayangkan semua orang tahu Syakir ni sukakannya tetapi dia pula tak perasan langsung Jadi sedap ke rasanya kalau coke bercampur dengan sundae Bacalah CAS untuk mengetahui kesudahannya.Ceritanya yang mudah dan disampaikan dengan straight forward Kisah cinta anak remaja Memang sesuai untuk mereka yang menggemari cerita yang sempoi begini. Azyan dan Syakir tidak boleh bertemu Ada sahaja yang nak digaduhkan Tapi dalam diam Syakir memendam rasa Cuma Azyan yang lambat tangkap Mula mula Azyan ingat Haziq adalah lelaki idamannya, tapi dia lemah lembut Kemudian, Azyan ingat Rizlan adalah pilihan yang tepat Tapi akhirnya, dia sedar bahawa Syakir telah ada didalam hatinya Setelah lama bercinta, Emelda datang lagi untuk mengganggu hubungan mereka Mujur ada teman teman, Syamil dan ibu Syakir Akhirnya mereka disatukan Cerita yang simple tapi menghiburkan dengan telatah Azyan dan Syakir yang sangat ego.